Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε το πρωί την Πέμπτης (22/09) στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου την νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας.
Σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, η κ. Αντωνίου ανέφερε πως η 29χρονη Catalina – Laura Tenu φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στα οστά, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.
Να υπενθυμίσουμε πως το θανατηφόρο σημειώθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση σαλούν αυτοκινήτου και του οχήματος τύπου buggie που οδηγούσε το νεαρό ζευγάρι από την Ρουμανία. H 29χρονη υπέκυψε στα τραύματά της κατά την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.
Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, ο σύζυγος του θύματος φέρεται να μπερδεύτηκε με την λωρίδες κυκλοφορίας και να εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα.