26χρονος Λευκωσιάτης συνελήφθη για τον εμπρησμό του οχήματος του Παπαπέτρου

26χρονος Λευκωσιάτης συνελήφθη για τον εμπρησμό του οχήματος του Παπαπέτρου

Χειροπέδες σε 26χρονο για τον εμπρησμό του πολυτελές οχήματος του Μιχάλη Παπαπέτρου έξω από τον Ιππόδρομο.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (22/9) 26χρονος Λευκωσιάτης ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο πίσω από τον εμπρησμό του οχήματος του Κύπριου πολιτικού Μιχάλη Παπαπέτρου στο χώρο στάθμευσης του Ιπποδρόμου στον Άγιο Δομέτιο στις 14/09.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης του.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ηλικιωμένος άντρας είχε δει τον δράστη να απομακρύνεται από το σημείο που φλεγόταν το όχημα του κ. Παπαπέτρου, τον καταδίωξε ωστόσο οι αντοχές του τον πρόδωσαν και δεν κατάφερε να τον φτάσει.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ηλικιωμένος καταδίωξε τον δράστη που έβαλε φωτιά στο πολυτελές όχημα του Παπαπέτρου!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα στον Ιππόδρομο! Ανήκει σε Κύπριο πολιτικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE