ΛΑΡΝΑΚΑ: Του άνοιξαν το σπίτι, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκαν!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του άνοιξαν το σπίτι, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκαν!

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα, με την αξία του οχήματος να ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στην ΑΔΕ Λάρνακας ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (21/09) άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του παραπονούμενου στη Λάρνακα και χωρίς να κλέψουν οτιδήποτε, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου πολυτελείας που βρίσκονταν στο σπίτι και το έκλεψαν.

Η αξία του αυτοκινήτου ανέρχεται στις 15 περίπου χιλιάδες ευρώ ενώ μέχρι τις έξι το πρωί δεν έχει εντοπιστεί.

Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.