Δύο συλλήψεις οπαδών μετά την λήξη του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Δύο συλλήψεις οπαδών μετά την λήξη του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Δύο νεαροί από τη Λευκωσία συνελήφθηκαν το βράδυ της Τετάρτης(21/9) από την Αστυνομία για δημόσια εξύβριση αστυνομικού, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης (21/9) κατά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση -  ΑΠΟΕΛ που έγινε στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ένας νεαρός οπαδός από τη Λευκωσία εξύβρισε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και όταν αστυνομικός της ΜΜΑΔ πήγε κοντά στη σκηνή για να δει τι συμβαίνει, ο νεαρός τον έσπρωξε.
 
Ο νεαρός αντιστάθηκε στον αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη και ο δεύτερος νεαρός επίσης από τη Λευκωσία μπήκε στη μέση προκειμένου να υποστηρίξει τον πρώτο, βρίζοντας ταυτόχρονα τους αστυνομικούς.
 
Οι δύο νεαροί συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και την Πέμπτη (22/9) θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE