«Μέσα» πέντε οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης για τα επεισόδια του φούτσαλ

«Μέσα» πέντε οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης για τα επεισόδια του φούτσαλ

Στην σύλληψη πέντε οπαδών προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης (21/09) σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη (14/09) το βράδυ στον αγώνα φούτσαλ μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αστυνομία συνέλαβε τρεις οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων και δυο της «Κυρίας».

Τα πέντε πρόσωπα οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (21/09) στο ΤΑΕ Λευκωσίας όπου αναμένεται να ανακριθούν.   

Θυμίζουμε πως λόγω των σοβαρών επεισοδίων ο εν λόγω αγώνας διεκόπη, ενώ δυο υποστηρικτές του συλλόγου της Λευκωσίας τραυματίστηκαν σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα νέα για τον 16χρονο ΑΠΟΕΛίστα – Μίλησε ο ίδιος για τον τραυματισμό του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE