Δήμαρχος Στροβόλου: «Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε για το νέο κτήριο της Βουλής»

Δήμαρχος Στροβόλου: «Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε για το νέο κτήριο της Βουλής»

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, Λάζαρος Σαββίδης, επιβεβαιώνει την ετοιμότητα του δήμου του για την κατασκευή του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων σε περίπτωση που επιλεχθεί ο χώρος κοντά στο «Χρίστου Στέλιου Ιωάννου».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Συλλούρη για δύο προτάσεις που αφορούν την μεταστέγαση του κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων επανέφεραν στο προσκήνιο το ζήτημα, με τον Δήμαρχο Στροβόλου να δηλώνει «παρών».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE