ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έστησαν καρτέρι και τους περίμεναν να μαζέψουν τα «παράνομα»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έστησαν καρτέρι και τους περίμεναν να μαζέψουν τα «παράνομα»

Νέα υπόθεση λαθροθηρίας και καταδίωξης άγριων πτηνών με τη χρήση δικτύων, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μετά από εντοπισμό δύο δικτύων, παγίδευσης άγριων πτηνών, που βρίσκονταν εγκατεστημένα σε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχία Λάρνακας, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. Γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (21/09-, θεάθηκαν να προσέρχονται στην περιοχή, τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να φόνευσαν πουλιά, που βρίσκονταν πιασμένα στα δίκτυα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, προσέγγισαν τους τρεις άγνωστους, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους υπόπτους, με αποτέλεσμα να γίνει κατορθωτή η σύλληψη 27χρονου κατοίκου Λάρνακας, αρχικά και ακολούθως 30χρονου, επίσης κατοίκου Λάρνακας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο δίκτυα, τρεις μεταλλικοί πάσσαλοι, δύο μεγάφωνα, μια μπαταρία, μια συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, ένας ψηφιακός δίσκος, μια αντένα και 15 σκοτωμένα άγρια πτηνά.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 27χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο σκοτωμένα άγρια πτηνά και 97 ξόβεργα. Έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία του 30χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE