Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Μιχαηλίδη - Κοινή ανακοίνωση ετοιμάζουν οι «Συναγερμικοί» υποψήφιοι Δήμαρχοι Λεμεσού

Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Μιχαηλίδη - Κοινή ανακοίνωση ετοιμάζουν οι «Συναγερμικοί» υποψήφιοι Δήμαρχοι Λεμεσού

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των «Συναγερμικών» υποψηφίων του ΔΗΣΥ, για την δημαρχία Λεμεσού, οι οποίοι «έφαγαν πόρτα» από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, για τα μάτια του Νίκου Νικολαΐδη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα πέντε «Συναγερμικά» στελέχη, προσανατολίζονται να εκδώσουν μια κοινή ανακοίνωση, με άγνωστο μέχρις στιγμής να παραμένει το περιεχόμενο της.

Την ίδια ώρα φωτιά έχουν πάρει οι τηλεφωνικές γραμμές του Ανδρέα Μιχαηλίδη, με τις φήμες να τον θέλουν να εξαγγέλλει ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Παράλληλα σοβαρές αιχμές για την όλη διαδικασία και την επιλογή του κόμματος να στηρίξει Νίκο Νικολαΐδη, άφησε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE