Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Μιχαηλίδη - Κοινή ανακοίνωση ετοιμάζουν οι «Συναγερμικοί» υποψήφιοι Δήμαρχοι Λεμεσού

Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Μιχαηλίδη - Κοινή ανακοίνωση ετοιμάζουν οι «Συναγερμικοί» υποψήφιοι Δήμαρχοι Λεμεσού

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των «Συναγερμικών» υποψηφίων του ΔΗΣΥ, για την δημαρχία Λεμεσού, οι οποίοι «έφαγαν πόρτα» από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, για τα μάτια του Νίκου Νικολαΐδη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα πέντε «Συναγερμικά» στελέχη, προσανατολίζονται να εκδώσουν μια κοινή ανακοίνωση, με άγνωστο μέχρις στιγμής να παραμένει το περιεχόμενο της.

Την ίδια ώρα φωτιά έχουν πάρει οι τηλεφωνικές γραμμές του Ανδρέα Μιχαηλίδη, με τις φήμες να τον θέλουν να εξαγγέλλει ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Παράλληλα σοβαρές αιχμές για την όλη διαδικασία και την επιλογή του κόμματος να στηρίξει Νίκο Νικολαΐδη, άφησε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού και ρίψης κροτίδων από τις ελεύθερες περιοχές της Λευκωσίας προς τα κατεχόμενα, κατά την 1η Απριλίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.