Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μετά και την παραδοχή του Πάμπου Ανδρέου οι ανακριτές είναι αισιόδοξοι, καθώς το πρώτο βήμα για ξεκαθάρισμα της υπόθεσης έχει γίνει. Τα μέλη του ΤΑΕ για την ώρα στηρίζονται στην μαρτυρία του Ανδρέου, ο οποίος αναμένεται να μαρτυρήσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ποινή που θα επιβληθεί στον εκτακτο αγροπυροσβέστη θα είναι τέσσερις φορές ισόβια. Ακολούθως, θα μεταβληθεί σε μάρτυρα κατηγορίας και θα μπει σε πρόγραμμα προστασίας, σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο.
Να σημειωθεί πως με την παραδοχή της, η σύντροφος του 32χρονου Ανδρέου, Σωτήρα Νεοφύτου, σημαίνει ότι θα κριθεί ένοχη στην κατηγορία της συνέργιας και θα καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που θα φτάνει μέχρι τα τρία χρόνια.
Ι.Μάντζιηπα
Διαβαστε ακόμη:
Φονικό Αγ. Νάπας: Η αντίδραση του «Μπένη» όταν του είπαν «θα πεθάνεις στης φυλακής τα σίδερα»
ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τους «έκαψε» όλους ο Πάμπος Ανδρέου – Και επίσημα μάρτυρας κατηγορίας
ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Παραιτήθηκε ο Ρίκκος Μαππουρίδης από δικηγόρος του Πένταυκα - Δεκτή η νομική αρωγή στον Σέρβο
Φονικό Αγ. Νάπας: Απαγγέλλονται οι κατηγορίες στους έξι υπόπτους