«Ντίνα Κλεάνθους... δε φοβήθηκες ποτέ κανένα»! Τα μηνύματα των δημοσιογράφων μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της!

«Ντίνα Κλεάνθους... δε φοβήθηκες ποτέ κανένα»! Τα μηνύματα των δημοσιογράφων μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της!

Πρώτη και καλύτερη η Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία δήλωσε ότι βρίσκεται δίπλα στην συνάδελφό της...

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/09) το αυτοκίνητο της συναδέλφου Ντίνας Κλεάνθους έγινε στόχος εμπρησμού, προκαλώντας αναστάτωση στους δημοσιογραφικούς κύκλους.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού θέλησε να εκφράσει την συμπαράστασή της στην μάχιμη ρεπόρτερ γράφοντας στα social media: «Ντίνα Κλεάνθους… είμαστε δίπλα σου… Δε φοβήθηκες ποτέ κανένα και ούτε θα φοβηθείς όσο και αν προσπαθήσουν να σου κλείσουν το στόμα. Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους όμως, εκτός και αν σε προτιμούν ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ και ΦΙΜΩΜΕΝΗ...Αμ δε!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE