ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στο Ράλι ΔΕΘ - Αγωνιστικό αυτοκίνητο τραυμάτισε και σκότωσε θεατή

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στο Ράλι ΔΕΘ - Αγωνιστικό αυτοκίνητο τραυμάτισε και σκότωσε θεατή

Τραγική τροπή πήρε το 49ο Ράλι ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του στη διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο στη Χαλκιδική.

Όλα συνέβησαν όταν ο 39χρονος οδηγός αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο.

Ένας 47χρονος άνδρας που παρακολουθούσε τον αγώνα έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί, στην παλιά Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου-Πολυγύρου. Όλα συνέβησαν όταν ο 39χρονος οδηγός αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε τον θεατή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος συνοδηγός. Ο συνοδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Μετά από το τραγικό περιστατικό ο αγώνας ακυρώθηκε και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε κανονική πορεία επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο. Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE