Η Κύπρια που αξίζει χίλια μπράβο! Πλήρωσε 53.000 ευρώ για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Η Κύπρια που αξίζει χίλια μπράβο! Πλήρωσε 53.000 ευρώ για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Απροσδόκητο «δώρο», που έβαλε τέλος στην αγωνία του Χαμόγελου του Παιδιού όσον αφορά την οφειλή για τον ΕΝΦΙΑ, έκανε στον οργανισμό η γνωστή Κύπρια επιχειρηματίας Κλέλια Χατζηιωάννου, πληρώνοντας το ποσό των 57.313,31 ευρώ!

Η «πριγκίπισσα των τάνκερ», μοναχοκόρη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και αδερφή του Στέλιου Χατζηιωάννου (ιδιοκτήτη της Easy JET) , επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χαμόγελου, Κώστα Γιαννόπουλο, και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή της να εξοφλήσει η ίδια τον «λογαριασμό», κάτι που τελικά έκανε πράξη. «Για ακόμα μία φορά αυτή η γυναίκα βρέθηκε δίπλα μας» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Στη σελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού στο facebook αναρτήθηκε φωτογραφία με την Κλέλια Χατζηιωάννου να παραδίδει την επιταγή στον κ. Γιαννόπουλο:

«Ενα τεράστιο “ευχαριστώ”! Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας, καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά, προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE