Το τραγούδι «Dance Floor» με τον Γ.Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Junior Eurovision 2016

Το τραγούδι «Dance Floor» με τον Γ.Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Junior Eurovision 2016

Το τραγούδι «Dance Floor» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Όπως αναφέρεται, σήμερα διεξήχθη, στο Ραδιοθάλαμο 2 του ΡΙΚ, ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», που προκήρυξε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Για τον πιο πάνω διαγωνισμό υποβλήθηκαν επτά (7) συμμετοχές. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν παιδιά ηλικίας από 9 μέχρι 14 χρόνων.

Η πενταμελής Κριτική Επιτροπή που όρισε το ΡΙΚ και την οποία αποτελούσαν οι Σαλώμη Χατζηνεοφύτου, Λία Κάσιου, Σπύρος Σπύρου, Φλωρέντιος Τσούκκας και Στέφανος Χαραλάμπους, άκουσε και τις επτά (7) συμμετοχές και επέλεξε το τραγούδι «Dance Floor» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μιχαηλίδη για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016».

Ο «Διαγωνισμός Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (EBU) θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 20 Νοεμβρίου, 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Κύπρο ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE