«Ο Κωνσταντίνος με έκανε πιο δυνατή» Η Άντρη Καραντώνη μιλά για τον αδελφό της με αυτισμό και συγκινεί! ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Κωνσταντίνος με έκανε πιο δυνατή» Η Άντρη Καραντώνη μιλά για τον αδελφό της με αυτισμό και συγκινεί! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι και αυτά τα παιδιά, τα οποία θέλουν λίγη περισσότερη προσοχή από τα υπόλοιπα. Είναι και αυτά τα παιδιά μέλη της κοινωνίας μας που την κάνουν κυριολεκτικά ομορφότερη, καθώς δίνουν αγάπη και δεν ζητούν τίποτε. Ένας από αυτούς και ο αδελφός της Άντρης Καραντώνη.

Ο Κωνσταντίνος είναι ο μεγάλος αδελφός της Κύπριας παρουσιάστριας. Ένα παιδί με πολλά χαρίσματα που πάσχει από αυτισμό και με τον οποίο η Άντρη είναι ιδιαίτερα δεμένη και έχει μεγάλη αδυναμία, όπως φυσικά και με την μικρότερη αδελφή της Ειρήνη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αλεξίας Αναστασίου η καλλονή από τη Λάρνακα μίλησε για αυτή τη σχέση με τον αδελφό της, περιγράφοντας το πώς η οικογένεια τον προστάτευσε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπε όμως η συμβίωση με τον Κωνσταντίνο την έκανε πιο δυνατή και υπομονετική και της έμαθε να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα στη ζωή με τον σωστό τρόπο.

Δείτε τι είπε και συγκίνησε στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.