ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 45χρονος για ναρκωτικά – Πήρε στο λαιμό του και τον 56χρονο που ήταν μαζί του!

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 45χρονος για ναρκωτικά – Πήρε στο λαιμό του και τον 56χρονο που ήταν μαζί του!

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ μετά από έρευνα σε κατοικία στην Πέγεια, στην οποία διέμεναν 45χρονος και 56χρονος από την Αγγλία εντόπισαν ποσότητα κάνναβης μισού γραμμαρίου.

Ο 45χρονος, ανακρινόμενος, παραδέχτηκε ότι την κατείχε για δική του χρήση, ενώ ο 56χρονος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ακολούθως ο 45χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο 56χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) εξετάζει την υπόθεση

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE