ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Και άλλος εμπρησμός με «άρωμα» τον Ιππόδρομο – Στόχος αυτή την φορά... αναβάτης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Και άλλος εμπρησμός με «άρωμα» τον Ιππόδρομο – Στόχος αυτή την φορά... αναβάτης

Υπόθεση εμπρησμού και ολοκληρωτικής καταστροφής αυτοκινήτου, διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου της Αστυνομίας, η φωτιά ξέσπασε γύρω στη 1.30π.μ. τα ξημερώματα  του Σαββάτου (17/09), ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 39χρονου ιδιοκτήτη ,αναβάτης του Ιππόδρομου. 

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά. Από επιτόπιες εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE