Aναστασιάδης μετά το Εθνικό: Εναπόκειται στην καλοπιστία του καθενός αν θα καθησυχαστεί ή όχι

Aναστασιάδης μετά το Εθνικό: Εναπόκειται στην καλοπιστία του καθενός αν θα καθησυχαστεί ή όχι

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε απόψε ότι στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου έδωσε μια σαφέστατη εικόνα και δεν είναι από τον ίδιο που εξαρτάται αν θα καθησυχαστούν τα κόμματα ή όχι.

Σε ερώτηση μετά την τρίωρη συνεδρίαση του Εθνικού αν έχει καθησυχάσει τα κόμματα, απάντησε "δεν είναι από μένα που εξαρτάται αν θα καθησυχαστούν ή όχι. Έδωσα μια σαφέστατη εικόνα πού βρισκόμαστε και συνεπώς στην καλοπιστία του καθενός εναπόκειται".

Σε ερώτηση αν αισθάνεται πιέσεις από το εξωτερικό ή από το εσωτερικό μέτωπο ενόψει και της συνάντησης του με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον κ. Ακιντζί στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος απάντησε «όχι, δεν αισθάνομαι καμία πίεση».

Κληθείς να πει αν τον έχουν βοηθήσει τα κόμματα με τις εισηγήσεις τους, ο Πρόεδρος είπε ότι «πάντοτε είναι χρήσιμες οι όποιες οπωσδήποτε παρεμβολές, αρκεί να κατανοούμε όλοι ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που έχουν παραπάνω προνόμια στο Εθνικό Συμβούλιο. Και ο νοών νοείτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE