ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κρίση γεννά λύσεις! Δυο νεαροί Κύπριοι γύρισαν την πλάτη στην ανεργία και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση -ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κρίση γεννά λύσεις! Δυο νεαροί Κύπριοι γύρισαν την πλάτη στην ανεργία και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση -ΒΙΝΤΕΟ

Δύο νεαροί Κύπριοι άνεργοι πτυχιούχοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και βυθισμένοι στην μιζέρια της ανεργίας. Άνοιξαν δική τους καντίνα σάντουιτς στην οποία εξωτερικεύουν την ενέργεια τους.

Η Αλεξία Αναστασίου και η εκπομπή της «Όλα για σένα» βρέθηκε στην καντίνα του Γιάννου και του Ανδρέα για να αναδείξει με τον τρόπο της την δουλειά που κάνουν οι δύο νέοι, που σίγουρα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα, για όλα τα παιδιά της ηλικίας τους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Ο Γίαννος εδώ και τρία χρόνια κατέχει πτυχίο Αutomotive engineering ενώ ο Αντρέας τελείωσε computer science πριν δύο χρόνια. Οι δύο αναφέρουν ότι έψαξαν παντού για δουλειά, όμως ούτε στον τομέα τους αλλά ούτε σε κάποιο άλλο βρήκαν κάτι ενδιαφέρον και έτσι αποφάσισαν να ανοίξουν την δική τους «επιχείρηση» ακόμα και αν αυτή «στεγάζεται» σε ένα όχημα με τέσσερις τροχούς.

Η καντίνα τους,  λειτουργεί εδώ και 9 μήνες και πάει πολύ καλά σύμφωνα με τους ίδιους αφού έχουν μεγάλη ζήτηση τα σάντουιτς τους.

Κάποια στιγμή οι δύο τους, θα ήθελαν να δουλέψουν και στον δικό τους κλάδο, παράλληλα όμως με την δική τους επιχείρηση.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας