ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κρίση γεννά λύσεις! Δυο νεαροί Κύπριοι γύρισαν την πλάτη στην ανεργία και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση -ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κρίση γεννά λύσεις! Δυο νεαροί Κύπριοι γύρισαν την πλάτη στην ανεργία και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση -ΒΙΝΤΕΟ

Δύο νεαροί Κύπριοι άνεργοι πτυχιούχοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και βυθισμένοι στην μιζέρια της ανεργίας. Άνοιξαν δική τους καντίνα σάντουιτς στην οποία εξωτερικεύουν την ενέργεια τους.

Η Αλεξία Αναστασίου και η εκπομπή της «Όλα για σένα» βρέθηκε στην καντίνα του Γιάννου και του Ανδρέα για να αναδείξει με τον τρόπο της την δουλειά που κάνουν οι δύο νέοι, που σίγουρα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα, για όλα τα παιδιά της ηλικίας τους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Ο Γίαννος εδώ και τρία χρόνια κατέχει πτυχίο Αutomotive engineering ενώ ο Αντρέας τελείωσε computer science πριν δύο χρόνια. Οι δύο αναφέρουν ότι έψαξαν παντού για δουλειά, όμως ούτε στον τομέα τους αλλά ούτε σε κάποιο άλλο βρήκαν κάτι ενδιαφέρον και έτσι αποφάσισαν να ανοίξουν την δική τους «επιχείρηση» ακόμα και αν αυτή «στεγάζεται» σε ένα όχημα με τέσσερις τροχούς.

Η καντίνα τους,  λειτουργεί εδώ και 9 μήνες και πάει πολύ καλά σύμφωνα με τους ίδιους αφού έχουν μεγάλη ζήτηση τα σάντουιτς τους.

Κάποια στιγμή οι δύο τους, θα ήθελαν να δουλέψουν και στον δικό τους κλάδο, παράλληλα όμως με την δική τους επιχείρηση.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE