ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΚ: Λογομαχία Αννίτας, Χαραλαμπίδου και Μυλωνά - «Μην απελπίζεστε» - «Είναι ντροπή» - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΚ: Λογομαχία Αννίτας, Χαραλαμπίδου και Μυλωνά - «Μην απελπίζεστε» - «Είναι ντροπή» - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη διαμάχη στην μεσημβρινή εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ αναφορικά με την απόσπαση της εκπαιδευτικού μέλος του ΠΓ του ΔΗΣΥ στις Βρυξέλλες.

Αντιπαράθεση και έντονη λογομαχία υπήρξε μεταξύ των Βουλευτών ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-Συμμαχίας Πολιτών για το φλέγον θέμα, όπως το αποκάλεσε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Οι τρεις βουλευτές παρέθεσαν τη θέση τους για το συγκεκριμένο ζήτημα που εξέτασε η Επιτροπή ελέγχου, σχετικά με την απόσπαση της Εκπαιδευτικού στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο στούντιο του ΡΙΚ.

Πιο έντονη ήταν η λογομαχία μεταξύ των Βουλευτών του ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ Αννίτας Δημητρίου και Ειρήνης Χαραλαμπίδου.  

Η κ. Χαραλαμπίδου διέκοψε σε κάποια φάση την Βουλευτή του ΔΗΣΥ καθώς παράθετε την άποψη της και η κ. Δημητρίου με ειρωνικό ύφος είπε, «Μην απελπίζεστε, κάντε λίγη υπομονή» με την Βουλευτή του ΑΚΕΛ να απαντά «Ποιος είναι απελπισμένος, είστε εσείς. Ως νέος άνθρωπος όπως το είπε και ο Παύλος, έπρεπε να υπερασπίζεστε τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση και όχι το ρουσφέτι του κόμματος σας. Είναι ντροπή κ. Δημητρίου, είναι ντροπή»

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα λέχθηκαν μεταξύ των τριών βουλευτών στο στούντιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE