Bουτιά θανάτου για 24χρονο! Πήγε να παρκάρει στον 9ο όροφο και βρέθηκε στο κενό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Bουτιά θανάτου για 24χρονο! Πήγε να παρκάρει στον 9ο όροφο και βρέθηκε στο κενό!  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχε ένας 24χρονος αμερικανός οδηγός στο Όστιν του Τέξας των ΗΠΑ, όταν την στιγμή που πήγε να παρκάρει στον 9ο όροφο πολυώροφου πάρκινγκ, από λάθος -όπως είπε- το αυτοκίνητό του δεν σταμάτησε και έπεσε στο κενό!

Σαν από θαύμα, η "βουτιά" θανάτου σταμάτησε χάρη σε ένα συρματόσχοινο που συγκράτησε το όχημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το αμάξι του διέθετε και ηλιοροφή, χάρη στην οποία ο οδηγός βγήκε ζωντανός χωρίς τηνπαραμικρή γρατζουνιά.

Το αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» μετά από ώρα, με ασφάλεια στο οδόστρωμα με την βοήθεια πυροσβεστών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα ειδικό σύστημα για να το κατεβάσουν!

Εικάζεται πάντως ότι ο 24χρονος αντί να πατήσει φρένο, πάτησε... γκάζι γι’ αυτό και βρέθηκε στο κενό! Αν το ήθελε ή όχι ωστόσο, δεν θα το μάθουμε ποτέ!

r2.jpg

r3.jpg

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE