Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Την Τετάρτη (14/9), θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE