Εγκεφαλικό υπέστη ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες! Bρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Εγκεφαλικό υπέστη ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες! Bρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Οι γιατροί έθεσαν τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες σε τεχνητό κώμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.

Ο 93χρονος, βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης, Πέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διακομίστηκε το βράδυ της Τρίτης 13/9 στο νοσοκομείο Τελ Χασμομέρ, κοντά στο Τελ Αβίβ.

"Οι γιατροί του αποφάσισαν να τον αναισθητοποιήσουν και να τον θέσουν σε μηχανική υποστήριξη για να διευκολύνουν την περαιτέρω διαδικασία. Σε λίγα λεπτά θα υποβληθεί σε τομογραφία για να αξιολογήσουν την κατάσταση του", ανέφερε το γραφείο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE