«Έσβησε» η τετράποδη φίλη της οικογένειας Αριστοτέλους! Συγκινούν τα μηνύματα τους στα social media

«Έσβησε» η τετράποδη φίλη της οικογένειας Αριστοτέλους! Συγκινούν τα μηνύματα τους στα social media

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως η απώλεια ενός μέλους της οικογένειας μας, ακόμα και αν αυτό είναι ένα σκυλάκι ή μια γάτα, βιώνεται ως ένας «χαμός» που σκορπά θλίψη σε ένα σπίτι.

Πόσο μάλλον αυτός ο τετράποδος φίλος μεγάλωσε μαζί μας για 16 ολόκληρα χρόνια.  Η Κιάρα, το όμορφο κατοικίδιο της οικογένειας Αριστοτέλους δεν είναι πια στη ζωή, με την οικογένεια να εκφράζουν τη θλίψη τους στα social media.

Tόσο η Χριστιάνα όσο και τα αδέρφια της Πόλυς και Αντρέας έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που συγκινεί.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE