Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η 26χρονη Jesssica Κnowles έκανε σχέδια για μια λαμπρή καριέρα στην Κύπρο, ωστόσο όλα αυτά έμειναν απλά στα χαρτιά, καθώς η νεαρή κοπέλα «έσβησε» στο διαμέρισμα της στην Νότια Ουαλία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ προηγουμένως είχε παραπονεθεί για πόνους πίσω από τα μάτια.
Ο χαροκαμένος πατέρας της 26χρονης αναφέρει ότι η κόρη του ήταν ενθουσιασμένη καθώς τις επόμενες μέρες θα ταξίδευε στην Κύπρο για να αναλάβει τη δουλειά των ονείρων της σε σχολή καλών τεχνών στο νησί μας.
«Της είχα αγοράσει και το εισιτήριο και η Jessica ανυπομονούσε για αυτή την νέα αρχή στην Κύπρο» Συμπλήρωσε πως η κόρη του αγαπούσε τη ζωγραφική, ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχα, ενώ όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που απλά τους πήραν τηλέφωνο και τους ενημέρωσαν ότι η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.
«Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια χωρίς αυτήν, είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι» κατέληξε ο πατέρας της
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις