ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για κομπίνα εκατομμυρίων – Την «έστησε» σε 57χρονο ρώσο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για κομπίνα εκατομμυρίων – Την «έστησε» σε 57χρονο ρώσο

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνέλαβε το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) 47χρονο ρώσο με Κυπριακό διαβατήριο για κομπίνα εναντίων άλλου ομοεθνή του.

Ο 47χρονος ύποπτος, παρουσίασε τον εαυτό του ως δικηγόρο σε 57χρονο ώστε να πείσει το θύμα του να του παραχωρήσει συλλεκτική συλλογή χαρτονομισμάτων, αξίας 1,5 εκατομμυρίων.

Σκοπός του υπόπτου ήταν να πουλήσει τη συλλεκτική συλλογή των χαρτονομισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος για να καταφέρει να ξεγελάσει το θύμα, του είπε πως επειδή είχε επαγγελματικές διαφορές με τους συνεταίρους του η συλλογή του 57χρονου κινδύνευε από αυτούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE