Μεταρρύθμιση Δημόσιας Υπηρεσίας: Περιθώριο για αυξήσεις το 2017 και μείωση θέσεων της κλίμακας Α13

Μεταρρύθμιση Δημόσιας Υπηρεσίας: Περιθώριο για αυξήσεις το 2017 και μείωση θέσεων της κλίμακας Α13

Υπάρχουν περιθώρια για γενικές αυξήσεις στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας, ενώ το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης απέστειλε επιστολή στη Βουλή για μείωση των θέσεων της κλίμακας Α13 από 60 σε 15.

Συνεχίστηκε τη Δευτέρα (12/9) στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση των κυβερνητικών νομοσχεδίων για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE