«Πετούσε» o Παραλιμνίτης! Έπαθαν σοκ οι Αστυνομικοί μόλις είδαν την ηλικία του και την ταχύτητα του!

«Πετούσε» o Παραλιμνίτης! Έπαθαν σοκ οι Αστυνομικοί μόλις είδαν την ηλικία του και την ταχύτητα του!

Τελικά δεν βάζουμε μυαλό. Πετούσε στον αυτοκινητόδρομο ο 18χρονος και νόμιζε πως δεν θα τον δει κανείς!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής (11/090) να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 163 χιλιόμετρα την ώρα, αντί 100.

Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ(11/09), όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο Λιοπετρίου, εντόπισαν αυτοκίνητο, που κινείτο με ταχύτητα 63 χιλιομέτρων, πέραν του κανονικού.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγός, ήταν 18χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου.

 Στον 18χρονο, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο, ενώ του επιβλήθηκαν και τρεις βαθμοί ποινής.

Η υπερβολική ταχύτητα, αποτελεί την τρίτη κυριότερη αιτία, πρόκλησης θανατηφόρων οδικών δυστυχημάτων κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, με ποσοστό 12,74%.

Κυριότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων κατά την πιο πάνω περίοδο ήταν η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, με 28,96%. Ακολουθεί, ως δεύτερη συχνότερη αιτία, η απρόσεκτη και αμελής οδήγηση, με ποσοστό 24,32%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE