Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής (11/090) να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 163 χιλιόμετρα την ώρα, αντί 100.
Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ(11/09), όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο Λιοπετρίου, εντόπισαν αυτοκίνητο, που κινείτο με ταχύτητα 63 χιλιομέτρων, πέραν του κανονικού.
Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγός, ήταν 18χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου.
Στον 18χρονο, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο, ενώ του επιβλήθηκαν και τρεις βαθμοί ποινής.
Η υπερβολική ταχύτητα, αποτελεί την τρίτη κυριότερη αιτία, πρόκλησης θανατηφόρων οδικών δυστυχημάτων κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, με ποσοστό 12,74%.
Κυριότερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων δυστυχημάτων κατά την πιο πάνω περίοδο ήταν η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, με 28,96%. Ακολουθεί, ως δεύτερη συχνότερη αιτία, η απρόσεκτη και αμελής οδήγηση, με ποσοστό 24,32%.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις