O 70χρονος λήστεψε τράπεζα για να τον βάλουν φυλακή ώστε να γλιτώσει από...

O 70χρονος λήστεψε τράπεζα για να τον βάλουν φυλακή ώστε να γλιτώσει από...

«Προτιμώ να είμαι στη φυλακή παρά στο σπίτι», δήλωσε ο Λόρενς Ριπλ στη σύζυγο του Ρεμέδιος, μετά από έναν καβγά που είχαν πριν λίγες μέρες, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις στο δικαστήριο.

Λίγο αργότερα ο Ρίπλ «μπούκαρε» σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ, όπου έδωσε σε ένα από τα ταμεία σημείωμα το οποίο έγραφε πως οπλοφορούσε κι απαιτούσε να του δώσουν χρήματα.

Αφού του δόθηκαν περίπου 3.000 δολάρια σε μετρητά, ο ληστής δεν έκανε καμιά προσπάθεια να διαφύγει. Παρέμεινε μέσα στην τράπεζα, περιμένοντας την αστυνομία για να τον συλλάβει.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, τους εξήγησε πως δεν άντεχε πλέον τη συμβίωση με τη γυναίκα του. Τα κλοπιμαία επεστράφησαν στην τράπεζα και ο Ριπλ μπήκε φυλακή, όπως ήταν η επιθυμία του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ληστεψε τραπεζα

 

ΣΚΑΪ.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE