ΛΑΡΝΑΚΑ: «Πιάστηκε» επ' αυτοφώρω 50χρονος που διακινούσε ναρκωτικά

ΛΑΡΝΑΚΑ:  «Πιάστηκε» επ' αυτοφώρω 50χρονος που διακινούσε ναρκωτικά

Στη Λάρνακα συνελήφθη 50χρονος ως ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και κατοχή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν πληροφορίας άνδρες της ΥΚΑΝ συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου (10/9) άνδρα ηλικίας 50 χρόνων από τη Λάρνακα και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν 3 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.
 
Στη συνέχεια οι άνδρες της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν 20 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2,750 ευρώ που πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών. 
 
Ο 50χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς αναφορικά με την πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και το μεγάλο χρηματικό ποσό που εντοπίστηκαν στην κατοχή του και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Την Κυριακή (11/9) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE