Στρόβολος – Έγκωμη: Ανάστατη Αστυνομία και πολίτες – Σούζες, κόντρες και ηχορύπανση κατάντησαν πονοκέφαλος

Στρόβολος – Έγκωμη: Ανάστατη Αστυνομία και πολίτες – Σούζες, κόντρες και ηχορύπανση κατάντησαν πονοκέφαλος

Ως ανυπόφορη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στις περιοχές Στροβόλου και Έγκωμης, όπου νεαροί επιδίδονται τις μεταμεσονύχτιες κυρίως ώρες σε κόντρες και σούζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το βράδυ της Παρασκευής (9/9) τα τηλέφωνα της Αστυνομίας πήραν «φωτιά» με εξαγριωμένους πολίτες οι οποίοι αγανάκτησαν με την ηχορύπανση που δημιουργούν ομάδες νεαρών.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται για τον Στρόβολο στην λεωφόρο Σταυρού όπου άτομα νεαρής ηλικίας ανεβοκατεβαίνουν την λεωφόρο με μοτοσυκλέτες προκαλώντας αναστάτωση σε όλη την περιοχή μεταξύ των ωρών 23:00 – 1:00 μ.μ.

Η Αστυνομία τρέχει όμως και δεν φτάνει αφού λόγω της υποστελέχωσης πολλών σταθμών δεν μπορούσε να στείλει περιπολικό από την αστυνομική Διεύθυνση Στροβόλου.

Έτσι, ειδοποίησε άλλο σταθμό ο οποίος εκείνη την ώρα προσπαθούσε να βάλει σε τάξη οχλαγωγία που λάμβανε χώρα στην λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη.

Η κατάσταση όπως σημειώνουν πολίτες στο ThemaOnline είναι ανυπόφορη και η Αστυνομία καλείται να ανταπεξέλθει και να επιτελέσει το έργο της σε συνθήκες συρρίκνωσης και μείωσης προσωπικού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE