Πώς αντέδρασαν στο Burger King όταν έγιναν λάθη με την παραγγελία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πώς αντέδρασαν στο Burger King όταν έγιναν λάθη με την παραγγελία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την εμπειρία της με τα Burger Kings μεταφέρει η συμπολίτισσά μας Μ.Κ.

Όπως υποστηρίζει, σε τρεις περιπτώσεις που παρήγγειλε από το γνωστό ταχυφαγείο έγινε κάποιο λάθος, με τους υπεύθυνους να εισακούουν το παράπονό της και να της καλύπτουν πλήρως τα έξοδα για την επόμενη. Μάλιστα, απονείμει τα εύσημα για τη συνέπεια και την άμεση ανταπόκριση του Burger King. Τους χαρακτηρίζει 1000% επαγγελματίες.

Παρουσιάζουμε την ανάρτησή της στην ομάδα «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ»: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE