«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Ανδρέας Σοφοκλέους και Μάριος Αριστοτέλους άφησαν πίσω τους οικογένειες συζύγους και ορφανά από τον περασμένο Ιούνιο για να ανακηρηχθούν από την Πολιτεία ως ήρωες.
Τους δυο αυτούς λοιπόν ήρωες οι Σολιάτες δεν τους ξεχνούν. Έτσι, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη τους διοργανώνουν την Κυριακή στις 17:30 μ.μ στο Κοινοτικό Γήπεδο της Κοράκου ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων της Ομόνοιας και ομάδας παλαιμάχων της Σολιάς, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις