Ούτε με ξεκατινιάσματα δεν ανεβάζει τα νούμερα ο Τσουρούλλης σύμφωνα με το περιοδικό Tv Capuccino

Ούτε με ξεκατινιάσματα δεν ανεβάζει τα νούμερα ο Τσουρούλλης σύμφωνα με το περιοδικό Tv Capuccino

Χαμηλό χαρακτηρίζεται το ποσοστό τηλεθέασης που έπιασαν οι «Τομές στα γεγονότα» την Δευτέρα (5/9).

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, είναι ως γνωστό παρουσιαστής των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σίγμα, αλλά ο άνθρωπος ότι και να κάνει δεν μπορεί να ανεβάσει τα …νούμερα, όπως αναφέρει το γνωστό περιοδικό «Capuccino».

Καθώς το ποσοστό τηλεθέασης του την Δευτέρα (5/9) άγγιξε το 11,2%. 

Ενώ το περιοδικό συνεχίζει, «Ποιος καβγάς μεταξύ αυτού και του Βίκτωρα; Ποιες φωνές και ποια λύση; Με τέτοιο lead in που του δίνεται, δεν σώζεται τίποτα!»

Θυμηθείτε τον καυγά Βίκτωρα — Τσουρούλι : Ένταση στο στούντιο του SIGMA με φόντο το Κυπριακό και πρωταγωνιστές τους Τσουρούλλη και Βίκτωρα! – Απεχώρησε ο Πολυβίου - VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.