Ειδικός φρουρός σκότωσε γείτονα του μετά από καυγά - Ο λόγος του καυγά απίστευτος!

Ειδικός φρουρός σκότωσε γείτονα του μετά από καυγά - Ο λόγος του καυγά απίστευτος!

Εκτός ελέγχου βγήκε ένας καυγάς το απόγευμα της Παρασκευής (9/9) στην Ελλάδα!

Ένας 33χρονος ειδικός φρουρός πιάστηκε στα χέρια με τον γείτονα του από το Καζακστάν με αφορμή τη δυνατή μουσική.

Ο τσακωμός, ωστόσο, κατέληξε σε τραγωδία… καθώς ο αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονα του!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης (8/9), όταν ο 33χρονος κάλεσε τις Αρχές και έκανε καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας… καθώς το θύμα άκουγε πολύ δυνατά μουσική.

Την επόμενη μέρα, τα παράπονα του αστυνομικού έγιναν άγριος καυγάς με τον γείτονα του από το Καζακστάν! Οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και ο ειδικός φρουρός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον γείτονα του.

Το θύμα λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε ενώ ο αστυνομικός νοσηλεύεται με τραύματα στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE