ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα την παγίδευση γυναίκας σε όχημα - Χρειάστηκε η συμβολή της ΠΥ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα την παγίδευση γυναίκας σε όχημα - Χρειάστηκε η συμβολή της ΠΥ

Γυναίκα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Αστρομερίτη – Τροόδους και χρειάστηκε η συμβολή της πυροσβεστικής υπηρεσίας για αποπαγίδευση της.

Την Παρασκευή 9/9,στις 14:10 λήφθηκε κλήση για Τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Αστρομερίτη – Τροόδους στην έξοδο προς χωριό Ποτάμι. 

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας  με ομάδες διάσωσης και 3 πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 14.56 κατάφεραν να αποπαγιδεύσουν ένα άτομο (την συνοδηγό του οχήματος) από όχημα μάρκας Rover με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού  Νοσοκομείου Λευκωσίας.

*Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE