Τι άλλο θα δούμε;18χρονη έκανε πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της

Τι άλλο θα δούμε;18χρονη έκανε πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η πρόταση γάμου μιας 18χρονης στον 60χρονο φίλο της, ο οποίος ήταν επιστάτης του σχολείου της!

Η Λίζα Μίλερ αποφάσισε να ζητήσει το «χέρι» του Τζιμ Κερ στη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ayr την περασμένη Παρασκευή.

Εκείνη του λέει: «Τζιμ είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο και σε λατρεύω. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο τη σχέση μας και... με παντρεύεσαι;». «Ναι, βέβαια» ακούγεται να απαντά εκείνος, προτού φιλήσει με πάθος την αγαπημένη του.

Ο ασυνήθιστος δεσμός του ζευγαριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν «αρρωστημένη» αυτή τη σχέση.



«Πρόκειται για τον μπαμπά μου και είμαι 32 ετών, οπότε φαντάζεστε πώς νιώθει η οικογένειά μου για όλα αυτά. Δεν έχουμε πια καμία σχέση μαζί του», έγραψε η κόρη του «γαμπρού» Άλισον στο Twitter, σχολιάζοντας το viral video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει τα διεθνή μέσα, το παράξενο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον συγκατοικούν σε ένα προάστιο της Γλασκώβης.

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE