Εργατικό ατύχημα στο Λιμάνι Λεμεσού – Τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι εργάτης

Εργατικό ατύχημα στο Λιμάνι Λεμεσού – Τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι εργάτης

Στη μάχη για το μεροκάματο τραυματίστηκε 58χρονος εργάτης το πρωί της Πέμπτης 8/9 εντός του χώρου του Λιμανιού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 11 το πρωί όταν ο 58χρονος εργάτης ενώ ασχολείτο με κατασκευή καλουπιών φρεατίων, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι (έκοψε αρτυρίες) από σμυρήλιο που χρησιμοποιούσε.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι.

Η κατάσταση του περιγράφεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE