Εργατικό ατύχημα στο Λιμάνι Λεμεσού – Τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι εργάτης

Εργατικό ατύχημα στο Λιμάνι Λεμεσού – Τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι εργάτης

Στη μάχη για το μεροκάματο τραυματίστηκε 58χρονος εργάτης το πρωί της Πέμπτης 8/9 εντός του χώρου του Λιμανιού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 11 το πρωί όταν ο 58χρονος εργάτης ενώ ασχολείτο με κατασκευή καλουπιών φρεατίων, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι (έκοψε αρτυρίες) από σμυρήλιο που χρησιμοποιούσε.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι.

Η κατάσταση του περιγράφεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE