Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν θα μπορούσε να το αποφύγει το συγκεκριμένο ερώτημα έχοντας απέναντί της τον Γιώργο Μιχαήλ της εκπομπής «Love & Style» του Σιγμα.
Και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» απάντησε: «Δεν είναι αντικαταστάτρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους… για να μην αδικούμε και την Αλεξία. Είναι κάτι καινούργιο που ξεκίνησε για την ίδια τώρα... Δεν θεωρώ ότι κάποιος με αντικαθιστά. Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά είναι αυτό που είναι η Αλεξία.».
Και συνέχισε: «Εννοώ το στυλ της κάθε παρουσιάστριας και το στυλ του κάθε παρουσιαστή. Είδα στην αρχή που έκανε την εισαγωγή της, που έκανε τη ζούμπα, που είναι το στοιχείο της, κάνει αυτό το πράγμα πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω δει...».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




