Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας – Θα κλείσουν δρόμοι σε Λάρνακα και Λευκωσία

Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας – Θα κλείσουν δρόμοι σε Λάρνακα και Λευκωσία

Διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στην περιοχή θα συζητήσει με τον ΠτΔ ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει σήμερα στη Λευκωσία ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β`.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο για σύντομη επίσκεψη, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό και θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Η Αστυνομία παρακαλεί το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE