Σύσκεψη στα κατεχόμενα για τη διάνοιξη οδοφραγμάτων

Σύσκεψη στα κατεχόμενα για τη διάνοιξη οδοφραγμάτων

Η επίσπευση της δημιουργίας των απαραίτητων υποδομών για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων σε Δερύνεια και Λεύκα/Απλίκι αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων "υπηρεσιών", αναφέρεται σε ανακοίνωση του «προεδρικού».

Συμμετείχαν αξιωματούχοι της ψευδοκυβέρνησης, των «υπηρεσιών» που σχετίζονται με τους αυτοκινητόδρομους και τα τεχνικά έργα, εκπρόσωπος των Τεχνικών Επιτροπών, αλλά και του κατοχικού στρατού, της «αστυνομίας» και άλλων «τμημάτων», υπό τον συντονισμό της «προεδρίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE