Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Στην Κύπρο φθάνει την Πέμπτη 8/9 ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα B’, για σύντομη επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ανασκόπηση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ιορδανίας, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση τους. Παράλληλα, θα γίνει ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων στην περιοχή.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.