ΠΑΦΟΣ: Νεκρός άντρας έξω από τα κοινοτικά αποχωρητήρια της παραλιακής περιοχης των Μαντριών

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός άντρας έξω από τα κοινοτικά αποχωρητήρια της παραλιακής περιοχης των Μαντριών

Εντοπίστηκε νεκρός εξω από κοινοτικά αποχωρητήρια που είναι εγκατεστημένα στην παραλία της κοινότητας.

Νεκρός εντοπίστηκε 72χρονος στην παραλιακή περιοχή των Μαντριών στις 07:30 το πρωί της Τετάρτης (07/09) έξω από κοινοτικά αποχωρητήρια που είναι εγκατεστημένα στην παραλία της κοινότητας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Αρτέμη Παπαπέτρου, πρόσφυγα από τη Μηλιά Αμμοχώστου, που κατοικούσε με την οικογένειά του στον προσφυγικό συνοικισμό του Μούτταλου.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στην περιοχή των Μαντριών όπου είχε εγκαταστήσει ένα υποστατικό και τους τελευταίους πέντε μήνες παραθερίζει.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών για επιτόπιες εξετάσεις και σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Από ΚΥΠΕ 

Στο μέρος έσπευσε για αυτοψία και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Εκτιμάται πως ο θάνατος του 72χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή ωστόσο αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα γίνει επί της σορού του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE