ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος άκουσε φωνές σε υπόνομο και κινητοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική! Τελικά ήταν παραισθήσεις από τα ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος άκουσε φωνές σε υπόνομο και κινητοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική! Τελικά ήταν παραισθήσεις από τα ναρκωτικά

Νεαρός ισχυρίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/9 πως άκουγε φωνές σε υπόνομο στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ωστόσο δεν εντόπισε οτιδήποτε. Πρόκειται για 25χρονο ναρκομανή, που πρόσφατα παραβίασε την άδεια που είχε λάβει από τις Κεντρικές Φυλακές, για νοσηλεία στη θεραπευτική κοινότητα "Αγία Σκέπη" και ο οποίος καταζητείται.

Διαβάστε επίσης:  Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική – 25χρονος υπό την επήρεια ναρκωτικών κυκλοφορεί ημίγυμνος στους δρόμους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από υπόνομο στην περιοχή Τσιρείου και ανέφερε σε περαστικούς πως άκουσε φωνές εντός του υπονόμου, με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα.
 
Ο νεαρός, που εν τω μεταξύ εγκατέλειψε τη σκηνή, διαπιστώθηκε πως ήταν κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές, που είχε παραβιάσει την άδεια του, αφού εγκατέλειψε τη θεραπευτική κοινότητα "Αγίας Σκέπης", όπου βρισκόταν για αποτοξίνωση.
 
Παρά τις υπόνοιες πως οι αναφορές του οφείλονταν σε παραισθήσεις, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, οι άνδρες της Πυροσβεστικής άρχισαν έρευνες στον υπόνομο, μήκους 500 περίπου μέτρων, ενώ όπως υπέδειξε με δήλωση του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής,  οι πυροσβέστες όφειλαν να εκτελέσουν πάραυτα το καθήκον τους.
 
Η επιχείρηση διήρκησε περί τις δυο ώρες, χωρίς να εντοπιστεί οποιοσδήποτε εντός του υπονόμου, ενώ ο 25χρονος καταζητείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE