ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική – 25χρονος υπό την επήρεια ναρκωτικών κυκλοφορεί ημίγυμνος στους δρόμους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική – 25χρονος υπό την επήρεια ναρκωτικών κυκλοφορεί ημίγυμνος στους δρόμους

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά από πληροφορία ότι 25χρονος γνωστός στις Αρχές για χρήση ναρκωτικών κυκλοφορεί ημίγυμνος στην περιοχή Τσιρείου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οποίας τύχαμε, ο 25χρονος φέρεται να είχε μπει σε υπόνομο στην περιοχή Τσιρείου, όπου έκανε χρήση ναρκωτικών.

Άντρας που είχε αντιληφθεί τον νεαρό ειδοποίησε την Πυροσβεστική έτσι ώστε να τον απεγκλωβίσει. Αμέσως άντρες της Δύναμης έφτασαν στο σημείο όπου οι περίοικοι ενημέρωσαν πως προηγουμένως είχε θεαθεί ο νεαρός.

Ο 25χρονος αφού βγήκε απο τον υπόνομο εγκατάλειψε το μέρος ημίγυμνος και μάλιστα βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως μας αναφέρθηκε, λίγο αργότερα ο νεαρός εντόπισε περαστικό και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να πάρει τον πατέρα του. Ο νεαρός σε επικοινωνία που είχε μαζί του,  ανέφερε πως είχε ακούσει φωνές από το υπόνομο και πως κάποιου ζητούσαν βοήθεια.

Αυτή την στιγμή ο 25χρονος καταζητείται από την Αστυνομία καθώς όπως μας αναφέρθηκε του είχε δοθεί άδεια από από τις Κεντρικές Φυλακές για να επισκεφθεί την Αγία Σκέπη για πρόγραμμα απεξάρτησης, αντί αυτού όμως ο ίδιος εξαφανίστηκε.

Από την άλλη, η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνες σε διάφορα σημεία της περιοχής Τσιρείου, μετά από τον ισχυρισμό του 25χρονου ότι υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε υπόνομο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!