ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαντάμ» πίσω από τις εκδιδόμενες Ουκρανές στον Άγιο Νικόλαο

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαντάμ» πίσω από τις εκδιδόμενες Ουκρανές στον Άγιο Νικόλαο

Γυναίκα φέρεται να είναι εγκέφαλος του κυκλώματος πορνείας στην περιοχή Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είναι αλλοδαπή και η... εμπνεύστρια της «επιχείρησης».

 Με απλά λόγια, οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν την Δευτέρα (05/09) και εναντίον των οποίων εκδόθηκε διάταγμα 8ήμερης κράτησης (06/09), εκτελούσαν χρέη φρουρών.

Τα δυο αυτά άτομα, ρωσικής καταγωγής, φέρονται να ήταν και οι «δεσμοφύλακες» των Ουκρανών εκδιδόμενων κοπέλων. Ήταν και οι «ταμείες» της επιχείρησης.

Στο διαμέρισμα που εκδίδονταν οι εν λόγω κοπέλες, βρισκόταν και ένα ανήλικο παιδί. Η μητέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η εν λόγω κυρία που είχε στήσει το κύκλωμα πορνείας.

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στους δύο «πάτρωνους» που εξέδιδαν 24χρονη και 28χρονη μέσω «ροζ αγγελιών»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κύκλωμα μαστροπών εντόπισε η Αστυνομία – Τους έκλεισαν ραντεβού από τις ροζ αγγελίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE