Η νέα αλλαγή στο Facebook που θα ενθουσιάζει τους χρήστες!

Η νέα αλλαγή στο Facebook που θα ενθουσιάζει τους χρήστες!

To Facebook προχώρησε στην αναβάθμιση του Messenger, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλήσουν και μέσω βίντεο.

Η υπηρεσία ακόμη κυκλοφόρησε το «Instant Video», που επιτρέπει άμεσα να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας από το γραπτό στον προφορικό λόγο μέσω βίντεο-λήψης.

Mέχρι σήμερα, η υπάρχουσα δυνατότητα βίντεο κλήσης είναι παρόμοια με εκείνη του Skype και της Google. «Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να ζητήσετε την άποψη ενός φίλου σας, για παράδειγμα για ένα ζευγάρι παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε και να δείτε την αντίδρασή του», δήλωσε το κοινωνικό μέσο σε ένα blog.

Όμως για να το χρησιμοποιήσει κανείς θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθεί ότι διαθέτει την τελευταία έκδοση του Messenger για iOS ή Android.

Στη συνέχεια, εάν βρίσκεται εντός μιας συνομιλίας, πρέπει να πατήσει το εικονίδιο με το βίντεο στην πάνω δεξιά εικόνα και να αρχίσει έπειτα την άμεση βίντεο-συνομιλία.

Ο ήχος είναι απενεργοποιημένος στην αρχή, ωστόσο μπορεί να τον ενεργοποιήσει κατά βούληση, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλεί παράλληλα και μέσω μηνυμάτων, ενώ είναι ενεργοποιημένο το βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook Μessenger μετρά ένα δισ. χρήστες, αν και δεν είναι σαφές πόσοι το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Το ίδιο ισχύει και για το WhatsApp του κοινωνικού μέσου, το οποίο άγγιξε τους ένα δισ. χρήστες τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: Fortunegreece.com 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE