Απίστευτο: Ουρές τη νύχτα στην Αθήνα για να γραφτούν σε γυμναστήριο! Απίθανη η προσφορά τους

Απίστευτο: Ουρές τη νύχτα στην Αθήνα για να γραφτούν σε γυμναστήριο!  Απίθανη η προσφορά τους

Σε γνωστό γυμναστήριο της Λεωφόρου Κηφισίας στην Αθήνα βρήκαν τον τρόπο να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα τους. Εκεί που τα άλλα γυμναστήριο κλείνουν, αυτοί συνεχίζουν δυναμικά (και το βράδυ) με τιμές ΣΟΚ!

Φέτος το θέαμα δεν ήταν πρωτόγνωρο. Ηταν, όμως, και πάλι εντυπωσιακό .Και βασικά εξακολουθεί να είναι αφού ακόμη και σήμερα σχηματίζονται ουρές στην Κηφισίας (και όχι μόνο, καθώς σχηματίστηκαν ουρές και έξω από άλλα παραρτήματα), έξω από το γυμναστήριο Yava. 

Ολα αυτά για τις προσφορές που έχει αυτές τις ημέρες το γνωστό γυμναστήριο με ετήσιες συνδρομές που ξεκινούν από 48 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 99 ευρώ. 

Οι τεράστιες ουρές τη νύχτα σχηματίστηκαν για τον απλούστατο λόγο ότι μπορούσε κανείς να γραφτεί με 48 ευρώ για ένα χρόνο και με 89 ευρώ για δύο χρόνια. Ωστόσο, οι συνδρομές αυτές γίνονταν δεκτές από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 7 το πρωί!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE