ΓΑΛΛΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο σχολεία - Εκκενώθηκαν αμέσως! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο σχολεία - Εκκενώθηκαν αμέσως! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαθητές σε δύο σχολεία στην περιοχή του Μπορντό, στη Γαλλία, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα τις τάξεις τους, υπό αστυνομική προστασία, μετά από τηλεφωνήματα για βόμβες.

Τουλάχιστον 20 αστυνομικοί έσπευσαν στα δύο σχολεία, μετά από τα τηλεφωνήματα στα οποία έγινε αναφορά σε εκρηκτικές συσκευές και χωρίς καθυστέρηση εκκενώθηκαν τα δύο σχολεία, όπως αναφέρει το France Info.

Μία περίμετρος ασφαλείας έχει στηθεί γύρω από τα δύο σχολεία και οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εκρηκτικά.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.