Δεν έτρεχε αλλά «πετούσε» 19χρονος στη Λάρνακα

Δεν έτρεχε αλλά «πετούσε» 19χρονος στη Λάρνακα

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα την Δευτέρα 5/9 , μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού Λάρνακας – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 167ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. 

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 19χρονος από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Η διαρροή του επίμαχου βίντεο στην πλατφόρμα Χ, από λογαριασμό με το όνομα «Emily Thompson», δεν αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής φθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE