Δεν έτρεχε αλλά «πετούσε» 19χρονος στη Λάρνακα

Δεν έτρεχε αλλά «πετούσε» 19χρονος στη Λάρνακα

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα την Δευτέρα 5/9 , μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού Λάρνακας – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 167ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. 

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 19χρονος από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.