Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός ποδοσφαιριστής που κτυπήθηκε από κεραυνό

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός ποδοσφαιριστής που κτυπήθηκε από κεραυνό

Δυστυχώς παρά το ότι ο 29χρονος κέρδισε την πρώτη μάχη ουσιαστικά επιστρέφοντας από το θάνατο, τα σοβαρά τραύματα που είχε δεχθεί δεν του επέτρεψαν να κρατηθεί στη ζωή

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή τελικά ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Καρέτσος, που τραυματίστηκε σοβαρότατα όταν κτυπήθηκε από κεραυνό το απόγευμα της Πέμπτης.

 Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας, Αλέξανδρος Καρέτσος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (04/09), νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τον κρισιμότερο αγώνα της ζωής του, τρεις ημέρες μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, όταν και "χτυπήθηκε" από κεραυνό το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κι ενώ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καρδιτσομαγουλας για να προπονηθεί με την ομάδα του.

Δυστυχώς παρά το ότι ο 29χρονος κέρδισε την πρώτη μάχη ουσιαστικά επιστρέφοντας από το θάνατο, τα σοβαρά τραύματα που είχε δεχθεί δεν του επέτρεψαν να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαψεύδει τον Φυτιρή ο Δρουσιώτης: «Έδωσα συγκεκριμένο υλικό - Προσήλθα στη συνάντηση με ένα ογκώδη φάκελο»

Διαψεύδει τον Φυτιρή ο Δρουσιώτης: «Έδωσα συγκεκριμένο υλικό - Προσήλθα στη συνάντηση με ένα ογκώδη φάκελο»

Δεν υπήρξε καμία δυστοκία ή κωλυσιεργία για παράθεση στοιχείων, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE